Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådana talar mest...

Det är väl inte på monumenten
efter dom, som farit fram, som vi ser
vår historia! Men på vad, som har hänt
när dom upp och ner på allt har vänt
det visas ju i: Ruinerna!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 13 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-03 09:55



Bookmark and Share


    tramp
Juru…och nya ruiner byggs varje dag !
Applåd !
2009-12-04

  anits VIP
Ja, så sanna ord.
2009-12-03

  stenen/ Yv Ericsson
coolt:)
2009-12-03

  Carola Zettergren
Mm..så sant!!!
2009-12-03

  Michaela Dutius
Ja det gäller att fokusera blicken rätt!
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt