Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är väl lika bra att dra igång redan nu ! I diktform detta år......


"MINA JULKORT, 2009 ,Nr 1 "

Det Första Julkortet går till Vår Är(r)ade Statsminister , Fredrik Reinfeldt ..:

Fredrik , Fredrik, hur mår Du nu ?
Sverige, i sank, Du skjuter ju
Du delar Vårt land
i Två Delar
Den Ena får "sand"
Den Andra: "Guldskedar"
Känns det Bra att Veta
att de Rika blivit mer Feta (?)
medan vi Andra
för Armod Dej Klandra
Vill INTE önska Dej en God Jul
Snart jag måste bo i ett Skjul !

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 204 gånger
Publicerad 2009-12-03 11:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska