Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila din framtid mot min



Jag håller ömt, en framtid i min hand
Skyddar den med den andra, skapar en kupa
ett magiskt slott
En hel värld, lever i min hand
den sjunger, milda sånger
om allt det fina, som vill flyga fritt
Allt som behövs, för att ge den vingar
är ett ja
Modet att våga, det mod som jag vill ska vara ditt
Ägas av din röst, som känner en längtan och värme
att bli en del, av det som är mitt
Låt oss leva, andas i två hjärtan om slår i takt
som är större och starkare, än alla måsten
osäkerhetens bittra makt
Jag vill att vi ska sjunga, istället för att skrika
viska dessa lena toner, en sanning som berör
Vår verklighet skulle äntligen lyssna
när hon vår sanning hör

Kom, kom närmare
Kom, tätt intill

nästipp mot nästipp
vila din panna mot min


Ta min hand i din
och min framtid

Och släpp den fri








Fri vers av Baystream
Läst 208 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-03 11:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bara titel är ren poetisk triumf
2011-10-25

  oMareld
"Kom, kom närmare
Kom, tätt intill

nästipp mot nästipp
vila din panna mot min"

Älskar dessa meningar!! mycket bra skrivet
2009-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream