Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu börjar jag bli varm - Lydia Toffel Nisse


Dagens Luckord 3/12

Skamliga Lydia
Så känsligt drömde
Att någon ville
Henne ömt beröra

Lömskt Tryckfels-Nisse
Fantiserade om åtrå
Att han någon
Passionerat fick hålla

Men usch Lydia ljudligt sa
Nisse är ju en sån toffel
Med honom är det mesta fel
Duger inte att trycka sej tätt intill




Fri vers av Jack_iX
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 13:45



Bookmark and Share


    sunnanvind
Ler och återigen ler!!! Bravo!
2009-12-03

  Blåbäret
verkar inte som att hon är i begrepp att välja och vraka minsann
tror nog att han är en riktig man...hon måste knäppa på strömmen för att förverkliga drömmen
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX