Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonen är själens speglar

Du tittar in i din älskades ögon, de som tindrar så vackert och klart
De som lyser upp så underbart
Du letar och söker efter någonting i dessa ögon
Någonting som du sen själv kan ta åt dig utav
Du hoppas att finna lite empati där som säger: Självklart så är det dig min älskling som jag älskar och håller så kär
Det är du och ingen annan som jag vill ha med mig i livet
Det är du och jag!

Du tittar in i din älskades ögon
Men när du tittar in i dem så vänder hon plötsligt blicken åt ett annat håll vilket i sin tur får dig att känna dig som om du vore till besvär
Ingen rolig känsla
För när hon gör det är det något som är fel
Och när du sen frågar vad det är, får du till svar
Det är ingenting min älskling, säger hon lite undanflyktigt medan hon ler…..

Ögonen är själens speglar
Där kan man finna svar över hur någon.....

Ken Cassel
3/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-03 15:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Ögon säger så mycket, i dom kan
man läsa mycket, själens spegel
2009-12-03

  stenen/ Yv Ericsson
Absolut! ögonen säger allt. mycket bra detta. att höra dig läsa kanske? med lite gnällig ton.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel