Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde se in i framtiden..

så skulle jag ibland annat ta ett jättestort lån och satsa allt på ett och samma kort för att sedan bli ekonomiskt oberoende
Leva livets alla glada dagar
Samtidigt så skulle jag rädda världen ifrån sig själv
Bli en riktig hjälte....

Om du skulle kunna se in i framtiden
Vad skulle du då göra?!
Nyfiken gul....

Med vänlig hälsning

Ken Cassel
3/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 16:38



Bookmark and Share


    Barry from Pattaya
Bra inlevelseförmåga, men tycker att dikten är lite ologisk. Får inte ihop det med min världsbild som grav alkoholist. Men fortsätt kämpa. Du är något på spåren. Läs gärna mina grejer. Dom är bra. Kommentera gärna. Tror du skulle fatta mig. Barry
2009-12-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Då skulle jag
öppna ett stort
pensionat för
skrivande vänner
så klart, så skulle vi
tillsammans skriva den
bästa bok, som gjorts
självklart och få det
bara så underbart...
Och guld ja pengar
skulle trilla in
i en fart...
Var har Du knappen
för: START?
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel