Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dröm jag har..., att få sitta där och, fritt, yttra mig om något (vad som helst).......


" I TV-Panelen !"

I TV-Panelen
skulle jag inte skräda orden
producenten finge spader

I TV-Panelen
Skulle jag "hoppa på borden"
"Kicka" mångas vader (!)

I TV-Panelen
skulle Skandal
bara vara
förnamnet
framfört med
en stämma
mjuk som
sammet

I TV-Panelen
skulle anklagelserna
hagla
och inga antaganden
förhala
jag skulle ge
Reinfeldt
"på pälsen"
lägga ut
hans huvud
"på rälsen" !

I TV-Panelen
blev jag nog
INTE långvarig
men när jag drog
hade jag,
i vart fall,
INTE varit
harig..................

---




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-03 20:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och resten av Idoljuryn.
2009-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle kasta ut Laila.
2009-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska