Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biltur

gatulyktor bildar stäck på vägen
omkörningar, rondeller, framtid
busshållplats sen träd
ännu mer gatulyktor
räknar dem
ett, två, tre, fyra
blåa skyltar, rondell
otydliga låttexter blandar sig med ljudet av dubbdäck mot den blanka asfalten
den torra asfalten, skrubbsår på knän
förlorarens slut, vinnarens början
busshållplats, varningsblinkers, krock
ett, två, tre, fyra
världen tog slut på en sekund, kanske två
grankvistar, glasrutor
sirener och bastrummor
framtid, motvind, kallvind, segel
gatulyktor, grästuvor
asfalten tog förlorarna igen




Prosa (100-ordare) av Ynklig
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-03 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig