Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En diagnos är bokstäver på ett papper, det är inget liv, det är en kämpaglöd.


Psykiskt sjuk

Psykiskt sjuk sa dem bakon de vita väggarna
men vad det berodde på
det var tabu

Psykiskt sjuk var ett fel och ett misstag
men vad det berodde på
var svarslöst

Psykiskt sjuk stod det på mitt cv
men vad det berodde på
pratade ingen om

Psykiskt sjuk sa jag till min älskade
men vad det berodde på
vet inte jag




Fri vers (Prosapoesi) av Ynklig
Läst 524 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-30 18:43



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att vara en smula ojämn i sitt känsloliv är ju omöjligt att veta vad det är innan man fått en diagnos och diagnosen säger egentligen inte mye heller. Bra att du skriver om känslan av att vara 'instabil'. Trenne violer förtjänte den texten.
2010-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig