Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ett Då och inget Nu

När jag faller som hårdast
när inga fåglar sjunger och regnet bildat ett ogenomträngligt mönster på fönsterrutan
Då lever jag för sekunder
av hoppet, lyckan och pokerkorten som bildar par i din hand
Ett ogenomtänkt drag
då allt blev fel på sekunden och allt redan var förstört
Det var då jag föddes
som flickan som räknar långa nätter på en takterass




Prosa av Ynklig
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-30 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig