Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara min Summerboy?

När mitt svaga inre jag följer pulsen i musiken
i takt till Lady Gaga herself
är det svårt att tänka på annat än det som existerar
som är tvunget att andas syre

leva

precis som jag

Även fast jag fortsätter att följa basen med foten
är det något som saknas
som gör det svårt att tänka på annat än det som existerar
som är tvunget att tänka

fundera

precis som jag

Om man kunde pausa, stoppa, spola tillbaka
skulle det inte vara fulländat
trots den högteknologiska världen som gör mig tvungen till att
fantisera, fungera, förlora

är jag ändå fast här


i

basgången


till


den där jävla





Summerboy




åter igen
borde jag åtvända till verkligheten

fast


nej





3,27 minuter kvar...




Fri vers av Ynklig
Läst 388 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-09 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig