Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att kroppen ska ha så många delar. Jag blir så frustrerad när jag inte får ihop det.


Jag är en del av mig själv

Att älska någon
är som att långsamt döda sig själv
och ge till den man älskar.



Men varför ska jag ge mitt liv till dig
du som är så

egocentrisk, jobbig


och



alldeles





underbar, vacker




och



alldeles




trasig





Jag vill dela mig själv
ge dig alla vackra bitar

att bygga upp ett liv utav.




Men vad ska jag bygga ett liv av
när jag

gav dig alla vackra bitar

när jag gav mig själv till dig
när jag gav mina löften till dig
när jag gav min själ till dig



jag gav bort min svaghet
jag gav bort min fruktan
mitt hat, mitt hjärta


och

den del som fortfarande







borde







varit






jag




Fri vers (Fri form) av Ynklig
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-16 11:33



Bookmark and Share


  isabell.larsson
Så fullkomligt gripande och självreflekterande! Den här var fantastiskt fin!
2023-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig