Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Signalen når din del, av världen men får inget svar - Joakim Berg


Osynlig. Eller så kanske du bara ser lite dåligt.

Borde förstå att jag aldrig duger
att ord från min mun aldrig talar sanning
att andras ord väger mer

vad vet jag



egentligen

borde ju förstå att jag aldrig räcker till
när jag gång på gång slås ner
av andra
starkare än mig

vad är jag



egentligen


mer än ett tomt skal
av

luft



gas




osynlig

för dig


för dem som inte vill se




hur smärtan växer sig stark i mina ögon



ser du inte hur ont det gör
när du slår med dina ord
i mina redan blödande sår.


Ser du inte





förlåt




jag glömde


att jag är




osynlig




Fri vers (Fri form) av Ynklig
Läst 297 gånger
Publicerad 2010-12-08 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig