Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det gäller att hinna med alla så jag kör en till idag....


"MINA JULKORT, 2009 ,Nr 2"

Nr 2 skickar jag till Jesus , Guds son :

Jesus, Min Vän
På din Återkomst
vi väntar än
Du har mycket
jobb här
hos oss
Satan, snart
har blitt
vår "Boss"
Bäst att Du
skyndar på
och fixar
Hin, snabbt
Panik, nästan så !
Så Tveka
inte
mer nu, Jesus
Du kan Beveka
den Djäkeln
utan Krus ! ......
Hälsar Dig
God Jul !
Hoppas Du fixar
Ondskans Strul !

----




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska