Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, Jag och Vi

du ler men inuti är du trasig
ord som ramlar ut, blir till meningar
världen tror att du är knasig men du vet
att världen bara är förseningar

jag vet att jag måste trycka
tåget måste stanna nu
finns verkligen lycka
då måste det vara du

vi ser allt från samma höjd
högst uppe i ingenstans
jag hoppas att du är nöjd
när du visste att jag inte fanns




Fri vers av Ynklig
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-03 22:54



Bookmark and Share


  blaite
Vi ser allt från samma höjd. Mycket vackert
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig