Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koppen utav Keramik

När det varma teet landar i den alldeles för kalla nydiskade koppen
keramik svart som natten
då ångan möter ditt ansikte och får dina ögon
tåras
det finns ingen som gråter mer
koppen faller
tyngdlöst genom mörkret
landar
KRAS
köksgolvet översvämmat
kokhett vatten
simmar
försöker få fäste när fötterna glider
sakta tillbaka
landar
PANG
tillbaka i koppen utav keramik




Fri vers av Ynklig
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-04 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig