Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En något annorlunda "kompis" som jag skickar till idag......


"MINA JULKORT, 2009 ,Nr 3"

Detta kort går till Herr Gniden , rik och nära släkting till Hin Onde.....



Hejpådej, herr Gniden
Det var väl på tiden
att Du steg ut ur
Ditt "Kassavalv"
för en liten "kur"
om "Mänskosvall"

Hejpådej , Herr Gniden
nu när tiden är liden
och ,snart, finns Julefriden
vad gör Du, denna tiden ?
Räknar Dina Millioner
prasslar med sedlarna
vaktar dina Bastioner,
låser alla reglarna

Hejpådej , Herr Gniden
sparkat någon ida´?
för du gick nå´n krona back
då får dom kicken ,som "tack" !

Hejpådej, Herr Gniden
lurat någon ida´?
sålt till överpris
"kund överkörd"
på alla vis
Varan i sekunda skick
ett riktigt "uselt trick" !

Hejpådej, Herr Gniden
DIN jul får ALDRIG "friden".............

--




Fri vers av Mats Henricson
Läst 329 gånger
Publicerad 2009-12-04 14:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska