Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att låta flödet...

Intåget

kreation

att
leva

genom
konst

att uttrycka
kreativt

att låta
flödet

bära

släppa
kontrollen

leva ut

fullt ut...




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-04 14:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
Skönt och sant så för flödet och energin !!
2009-12-08

    ej medlem längre
En kreativitetens
lovsång
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e