Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig


Ge mig inte all din styrka
men var stark så jag kan finna min

Ge mig inte din visdom
men ge mig ett tecken var jag finner den

Ge inte upp ditt liv för mig
men lev så jag kan leva mitt

Ge mig inte din kärlek
men älska mitt hjärta fritt

Ge mig inte din glädje
men var gärna glad så jag kan finna min egen glädje

Men ta gärna ifrån mig min ångest och smärta
men gör den inte helt till din



Ärkeängelen




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 735 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-12-31 16:15



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert, vist och kännbart formulerat. Bokmärker. =)
2010-04-19

  Io
Smärtsamma ord min vän

Du fångar något som vill flyga...
...och önskan blir en dröm till slut
2010-01-07

  Cosmic Johanna
En vacker insiktsfull dikt om vägar som leder fram.

varma applåder,

bokmärker denna.

God fortsättning ängeln.
2010-01-03

  -Dandy
Ge mig ..
men..

känns så rätt
så självklart,
Tack för den poesin!
2010-01-02

  Roula O
en jättebra text från början till slut, som både känns och gillas!
2010-01-01

  En strimma av guld
Ett självklart bokmärke för mig. Den säger mycket och framför allt en människa som är beredd att ta sitt ansvar.
2010-01-01

    ej medlem längre
Oj vad klokt och fint skrivet, den sparar jag som bokmärke, tack för att jag fick läsa så visa ord. :-)
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael