Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" om ödet vill möts vi igen, halvvägs på denna bro "


Lycka till, Zuly!

Är jag förlorad nu

jag trodde du ville släppa mig in
men när jag knackade på så kom du inte ut

när du skulle resa iväg
var du på väg utan mig

när jag vände mig om för att gå
fall jag ihop som ett korthus

nu försöker jag resa mig upp, borsta bort dammet,
torka mina tårar och lyfta upp mitt huvud igen

för jag haft sorg och varit nedräknat förut


Ps! Zulima, hur många stormar eller hur mycket du än vill fly så var jag beredd att hålla dig i handen hela vägen och ett liv utan dig är inget som JAG väljer....



" Tu Bamsi "







Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 600 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-11 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael