Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Zulima Giraldo Reina

Du får mig att spräcka alla gränser
fast jag håller på att flippa

du får mig att utmana mig själv

du får mig att möta mina rädslor
med huvudet högt

du får mig att satsa allt på ett kort
fast oddsen är emot.......

jag var blind men du fick mig att se med nya ögon

no puedo vivir sin ti, mi amor

Vill du göra mig till den stoltaste av dom alla

och gifta dig med mig


Bamsi








Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 933 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-17 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael