Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Var tvungen att gå gå gå ifrån dig
du försökte göra det lätt för mig

men rädslan blev för stor
du kallade åter på mig

rädda mig från lågorna, stupet och det fullständiga mörkret
men för mig finns risken att jag följer dig......

för jag är bara en tunn skugga av mitt forna jag

men det ser inte du

fick i dig lite hopp

en paus

önskar det fanns mer jag kunde gjort för dig min flicka


förlåt....




Fri vers av Ärkeängelen Michael
Läst 730 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-13 12:32



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
orden skär in i mig skärpa
2014-01-06

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Väldigt vacker. Fångande sorglig. =)
2010-04-19

  amarcord
Ah! Den här texten gör ont på mig! Du fångar en känsla som går innanför huden.

Tack!
2010-01-13

  Io
Mina ödmjukaste applåder ger jag dig för dessa vackra men sorgliga rader. Kräver styrka att uttrycka sig som du gör...
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ärkeängelen Michael
Ärkeängelen Michael