Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återuppstå dig själv

Vet du hur det känns att bli kastad i väggen i 200 km/h
som när hjärtat springer åt 3 olika håll
av kärlek utan förstånd

Och allt går sönder
du är en slafsig massa
på ett golv i någons kök

Ingen kommer hjälpa dig
att pussla ihop alla de bitar
som du sågat dig själv i

då blir din luft
till sten och allt
du är stolt över
är dina tunga andetag

på något jävla sätt
överlever du dig själv
igen.




Fri vers (Fri form) av Matilda Linnéa Tinér
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-04 16:10



Bookmark and Share


  "Dempa"
en stolt text,
som speglar en stark person!
2009-12-04

    Num
Duktig du är :)
2009-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Linnéa Tinér
Matilda Linnéa Tinér