Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner från den hesa rösten

Toner från den hesa rösten
liksom skär
djupa sår
men öppna kranar
låter tankar sippra ut
lite i taget
aldrig för mycket
det blev aldrig för mycket
för oss
vi som var gjorda för varann
något som dog
när toner
från den hesa rösten
dränkte tankar i tårar




Fri vers av Ynklig
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-04 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig