Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En konstant men föränderlig resa




Gårdagen tar vi
bakifrån och
morgondagen ligger
vidöppen

men det är bara idag
som följer oss
hela vägen




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 347 gånger
Publicerad 2009-12-05 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson