Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

idealskandal

kära skyltdockor

hungrande efter mat
står ni där i era
upplysta montrar
dag ut och dag in
i olika kreationer
men med samma
tomma blick

indragna magar
och upp-pushade bröst
är ni lyckliga
i era miniunderkläder?

ni sprider ångest
med era magra kroppar
instängda i ert fängelse
av blek plasthud

kära skyltdockor
ni är döda




Fri vers av livräddaren
Läst 403 gånger
Publicerad 2005-10-22 10:10



Bookmark and Share


    BrokenHearted
mkt bra beskrivet... !
'kära skyltdockor' är en så perfekt början, och den fångar verkligen min uppmärksamhet!
VERY NICE, me like :-)
2005-11-15

  oprivat
fan vad bra tjejen;) visste inte att du skrev såna här grejor..precis min smak;)
2005-10-23

    vilsen
så smart skrivet ! du gjorde mig lugn med denhär dikten ! känslan jag fick i magen går knappt att beskriva . härligt att se skyltdockor på det sättet ! jag älskar dig maggi !
2005-10-22

  Jessi
Väldigt bra text om något vi alla lider för! Tycker dom är fruktansvärda att titta på egentligen, men samtidigt får jag megaångest för att jag inte är sådär smal...
2005-10-22
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren