Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeter var stängt igår så idag blir det dubbla luckor, gör vad ni kan /vill.

Önskar er en fin andra advent

Lycka till




Gårdagens och dagens Luckord 5 och 6

 

Gårdagens Ord

Barbro Spiller Glöggfest

 

Dagens ord

Niklas Liten Advent




Fri vers av Epione VIP
Läst 257 gånger
Publicerad 2009-12-06 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP