Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndags sväng

jazzar mig fram som en katt
till tonerna av coltrane

hög husen svänger
betongen skakar i ett
jazzande beat

isarna spricker
och blir speglar
för ljuset
själva livet




Fri vers (Prosapoesi) av Neal
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal