Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite humoristiska förvecklingar kring julen !


"JULSKOJ !"

"Pappa, Tomten är på ...tomten !"

"Till "(H)julklapp fick jag fyra däck på fälg !"

"Min son är född på Julafton 1999, han heter.........JULIUS !!!!"

"Tomtemor är väldigt vig, hon kan (H)jula !!"

Lina är bara 1 m, till julen kallas hon "julkort"....(!)

-------




Prosa (Fabel/Saga) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 18:07



Bookmark and Share


  aol
skrattar gott gillas.
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska