Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten uppmaning bara......., plus en diktad "dokumentär" om den, numera, "You Tube-Berömde" Eskilstunabon "Smugglarkungen" !


"Rör på er i Jul och storyn om Smugglarkungen !"

Rör på Er i Jul !
Ta en paus från allt strul
gå en sväng
bli ett gäng
Några kilometer
med stavar (eller vad det
nu heter)
man "kavar"
och "sjavar"
kanske halkar
(om man inte ,"talkar")
får träningsvalkar
på händerna (men inte på,
tänderna)

Rör på Er i Jul !
Kladda på bara
kanske på "rumpan",
den bara
men "stumpan"
kan Du ,det klara (?)

Rör på Er i Jul !
Gör som "Smugglarkungen"
med sin krycka
han , omgivningen "terrar"
Att ingen blir "stungen",
kan man tycka
om denne, mest Galne
av "Herrar"
Konstigt och Oförskämt
hans beteende är
Ja, rent "Beklämt"
hans utseende är
Polisen slår ut med handen
Dom ger mest "fan" i den ´
Men EN dag förolämpar han
en för MYCKET
från "någon" som "ej pallar
för Trycket "!
DÅ får han Så Mycket Stryk
för allt han "bär" i
"sin Smutsiga Byk" !
För han är en gammal man
I Munnen är han
"Ful som FAN !"




Fri vers av Mats Henricson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-06 18:46



Bookmark and Share


  aol
lyssnar andäkigt och applåder i massor.
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska