Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiger Woods den stora kvinnocharmören

Förlåt
Nä, jag menar det stora golfproffset
Han som är gift och har två barn
Han som nu visst har skitigt i det blå skåpet
För han har visst varit otrogen och så emot sin svenska fru Elin och då med flera stycken olika tjejer, tydligen
så han måste vara en riktigt bock den där Tigern
För han har ju inte direkt legat på latsidan de senaste två åren om jag nu har förstått det rätt enligt tidningarna
Men vad tänkte han på egentligen?!
Han som redan har en sån vacker och förtjusande kvinna till fru och sitt på det torra
Äger väl både en och annan lyxvilla till hus vill jag tro
Han som är så jäkla rik och berömd
En rikig kändis
Så han måste ju bara ha ögonen på sig vart han än går
Papparazzifotograferna följer säkert efter honom som de värsta stalkersena i hans fotspår så fort de får en liten chans
Och inte bara dem
Hela världen vet ju hur han set ut och vem han är
Så hur länge trodde han egentligen att han skulle kunna hålla på att smyga med sina otrohetsaffärer
Så jag vill påstå att han kan inte ha tänkt längre än vad näsan räcker
eller rättare sagt
Han har bara tänkt med det som han har emellan benen
Och nu när han har åkt dit får han visst fått punga ut en massa pengar hit och dit till sina älskarinnor och så vidare för att tysta ner det hela
Annars finns ju risken att hela hans karriär är över
Så han är en riktig Tiger den där, Tiger Woods vill jag påstå
Grr!
Men Elin
Om du nu har förlåtit honom vilket jag tror att du gör
Nästa gång som han är otrogen emot dig så får du väl ta fram den stora `Drivern´ ( golfklubban ) och på riktigt jaga iväg honom
Köra honom på porten
För fler chanser kan du väl ändå inte ge honom
Eller?!

Ken Cassel
6/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-06 19:11



Bookmark and Share


  oMareld
helt plötsligt var tigern de största rubrikerna i tidningen. Brydde mig inte i början men sedan var jag bara tvungen att läsa.
Otrohet äro dåligt!! Hon borde somsagt lämna honom.
2009-12-06

  Larz Gustafsson VIP
Tiger Woods är ett vidrigt svin.
Hans svärmor är landshövding och har sitt residens i Gävle.
Jag är trött på tjatet om Woods.
Vem bryr sig om detta kräkmedel?
2009-12-06

    Ken Cassel
Nä, jag undrade bara vad han tänkte på
Han som är så välkänd och är en officiell person
Men han är väl inte mer än människa han heller, antar jag
Alla gör vi våra misstag emellanåt..

Med vänlig hälsning

Ken
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel