Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som den förutseende och generöse Jultomte jag är så delar jag ut dem i god tid, med julklappssrim och allt (ni får gissa er till vad det är för klappar) IRONIVARNING !!!!


"Julklappar 2009 !"

Till Fredrik Reinfeldt :
God Jul, Herr Minister
Bli nu inte bister
Du ska få ett spel
som, Aldrig, kan gå fel
Instruktionen är så lätt
det är .... ........
det kan på dej ta kål
men du får ju vad Du "tål"


Till Maud Olofsson :
God Jul på Dej, Mådan
jag tror Du är "sådan"
Du får inget "gyckel"
men väl en .....
helt utan bromsar
billigt, inga "OMS-ar"
Kan va´ lite farligt
så ta det riktigt varligt.......


Till Kung Karl Gustaf:
God Jul, God Jul, Tjabo
NU ska Du få höra
Rolig klapp ska Du tro
mycket att göra
En ....... med
"överljudsfart"
Fri Fart överallt
och du är ju "mindre smart"
Kan INTE ta det det kallt
Begravningen betald i förskott
Håll med: En smart "komplott"
För NÄR Du kört ihjäl dej
försent att ropa :"Hej !"


Till Mig Själv:
God Jul, Mats, Din Elaka Fan
Du skriver hemskt , på "Ljusa da´n"
Ett "Giljotinerat" ..........,
på Dina Fingrar begår
"Mord"
Se´n skriver Du inget mer
MÅNGA då, Brett, ler........
kanske några gråter
men JAG kommer åter
med munnen jag skriver då
och DÅ ni mera få...........


Fortsättning imorgon.....

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 19:52



Bookmark and Share


  Mats Henricson
VILKA julkappar det handlar om kommer att avslöjas (som sig bör) på JULAFTON , att gissa ,under mellantiden, står ju var och en fritt.......
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska