Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej, jag börjar ana att jag inte bara är lycklig i dig.


lycklig i dig

jag fick en liten kollaps idag.

antagligen helt utan anledning.

du sa

att du mindes hur vi legat och kramats i gillestugan och du hade varit

"inte kär, men.. lycklig i mig".

och det gjorde så ont.

det där vanliga.

inte kär.

och jag började
börjar
ana
att jag kanske inte bara är lycklig i dig.




Fri vers av zim
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-06 22:30



Bookmark and Share


  xPatrikx
amazing.
2010-01-05

  BrokenAngel
WOW. (hittar inte något annat ord)
2009-12-14

  Katten
vackert sorglig
2009-12-14

  PPQ
outstanding
2009-12-06
  > Nästa text
< Föregående

zim
zim