Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

daglig tristess

halvkalv kl nio stöna resa sig på toa
smutsig duscha tråkigt sitta dator kolla fejan
rastlös plugga matte tänka bort sig vad är klockan
stirra in i väggen bara halv tre gör en macka
utomhus är grått och inomhus är bara möbler
meningen med livet är att klia sig i röven
äta äcklig middag se på tv undra varför

från halv tolv till kvart i två på tjugofem minuter
lägga sig är tråkigt för imorgon är det morgon




Bunden vers av Magneta Myll
Läst 337 gånger
Publicerad 2009-12-07 01:36



Bookmark and Share


  Ingmar Hård VIP
väl uttryckt tristess
man känner igen sig

men det går att bryta trenden...
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll