Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utomhus är grått och inomhus är bara möbler

utomhus är grått och inomhus är bara möbler
meningen med livet är att klia sig i röven
rastlös, tanklös, desillusionerad
kunde åkit buss men kliver av och promenerar
regnet vore tunt och stripigt om det vore hår
nån gång vore obeskrivligt trevligt om man får
lägenhet att bo i, folk att umgås med och så
men av vad det verkar rullar allting bara på
många veckor små blir ett långt år




Bunden vers av Magneta Myll
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-14 21:11



Bookmark and Share


  cilax VIP
längtan maskerad som leda. Fint
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll