Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄHÄ! Nu byter vi fokus.

jag tror att
jag tycker
vad jag kan se så
men om jag nej.
jag har tröttnat.

okej,
jag kommer säkert komma på det igen och den dagen den sorgen, men nu gör vi så här:
jag glömmer att jag finns
glömmer att jag glömde att jag glömde osv 1 2 3 NU!

Han står tyst i ordlösa tankar tre sekunder och vrider sedan på huvudet.

Hur är det med dig?
Hur länge har du bott där?
Har du jobbat där länge?
Är det kul?
Vart ligger det?
Är det mittemot NK?
Lilla- eller storasyster?
Träskor? Oj!
Gör du det ofta?
Vem är det?
Är det nästa vecka alltså?
Du ses imorgon!




Fri vers av Magneta Myll
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-25 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll