Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns rum för förbättring. Funderar mest över om det alls framgår vad det "handlar om".


ruggigt tempo i presento

skriva dikt och rita bikt
pussy licked, gjort min plikt
spela in och spela upp
koka lim, ruska tupp
kommit fram till nya saker
måste måla, upp på taket!
spana över stadens mörker
ser du ljuset där i huset?
rusa dit och snacka skit
k, det blev en snabb visit
sitt helt stilla det blir skitbra
klick! vart är mitt busskort nu då?
tala tungor fylla lungor
dra åt fan, jag är ung här




Bunden vers av Magneta Myll
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-17 23:29



Bookmark and Share


  cilax VIP
fräscht, vad saken gäller? Spelar det roll? Det är vackert
2011-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll