Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

början på mitt nya liv

att köra in en jävla stång i en annan människa
när hon pratar
man sitter och tittar på hennes mun som rör sig i otakt med tanken
man väntar på klockan över dörren
att strunta i sig själv och ta på en annan människa
man glömmer sig själv och lyssnar på ett mellanting
man vänder sig endera om
att man inte vet någonting




Fri vers av Magneta Myll
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-28 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll