Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Greta på Kreta

En gång på Kreta
så träffa jag Greta
(det borde hon heta,
men vad kan jag veta?).
Brösten var feta
och bena de spreta,
men sen blev det kleta
precis där hon seta.




Bunden vers av Magneta Myll
Läst 646 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-01-12 23:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det gör ont i mina ögon. Har du inget bättre för dig? Ett råd* gå till bibblan, låna hem några böcker och LÄS dem.
2011-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll