Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gladd men inte glad

jag är gladd men inte glad
man blir kladdig av choklad
livet suger lite grann
men det duger för en man
som suger lika mycket han




Bunden vers av Magneta Myll
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-01-17 15:41



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja jättekul skaldat! Suger som en man.
2011-05-15

  Mats Henricson
Den här var riktigt kul ! Bravo !
2011-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Magneta Myll