Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begär


i värmen väntan
skulle saknad stanna
kvar..?

spegeln på väggen
säger sluta..
ögonen döljer
ett taktslag kvar

från ingenstans
kommer han
till närmaste bar

där sitter jag

i spegeln
mörk kortklippt
fäller
neonleenden

plockar dammkorn
under glaset
faller..

för

hans ansiktsdrag

maskerar förälskelse
narcissistens
sköna behag

du nedärvda
synsynd
framkallar
åskslag

body heat
skulle längtan finnas
kvar..?

dear john
it's
obvious

jag faller

letar dammkorn
i glaset

på golvet
mörk kortklippt

han tänder av
skulle fruktan dölja..?

begäret
underdåniga jag

inte underlägsen
bara utan
taktslag kvar





Fri vers av frantic
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 04:08



Bookmark and Share


  Lady Alassa
läs! är mitt råd och är det så det starkaste begär abrupt bara har leda kvar?
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

frantic
frantic