Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dec 2009

En riktigt absurd dröm jag hade idag




Tröstaren

Whiskybrus som landar på svettig panna

I tröstknullet innan solen

Vi ligger i varandra men

Båda två ligger med någon annan

Våra tomma famnar råkade bara landa tillsammans

En tröstare för stunden

När tårarna skär längs kinderna

Själva knullandet gör ingenting

Men det är en bra ursäkt för att få känna någon nära

När allt annat känns som smulor

Jag vet inte om det var jag

I gryningsljus

Eller han

Men någon viskade tack för undansluppen ensamhet

Jag höll om dig hela tiden,

Han höll om henne

Tröstaren och jag

Med andra namn vilande på våra brustna läppar




Fri vers av Lindsy
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 14:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer , snyggt (:
2009-12-09

    Herr Ångest
... och så hade du redan publicerat den... hehe

bra skriven med känsla.. resten vet du redan.. :)
2009-12-08

  Katinka VIP
Jättebra djärv dikt!
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy