Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett öppet brev till Anna Anka....

Vad ska du nu göra med ditt liv, Anna
Nu när Paul lämnar dig
Och jag som trodde att ni var riktigt lyckligt gifta
Ni som har en fin unge och ett par fina hus tillsammans och en massa med pengar
Och han som bara behövde be om en avsugning så fick han det
I alla fall så länge som han inte tittade åt andra kvinnor
Vad hände?

Vad ska du nu göra med ditt liv, Anna
I och för sig så spelar det ingen större roll
Jag tror inte att du kommer ha några problem att skaffa dig en ny karl som du sen kan manipulera efter din egen vilja
För så ful är du ju faktiskt inte
Du har din charm på ditt konstiga vis
Kanske du stoppar in en Anka i ugnen i år istället för en gris
Svaret på den frågan har bara du……….

Med vänliga hälsningar

Ken Cassel
7/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 14:48



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hm jag tycker hon verkar helt korkad faktiskt har svårt såna barbie tjejer
mvh Anna-Karin
2009-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel