Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädda mig då


När tystnad vrålar
När ensamhet är mitt enda sällskap
När smärta smeker min själ
–Finns hos mig då–

När tomhet fyller
När tårar är min enda tröst
När utanför omger mig
–Håll om mig då–

När svärta lyser
När nakenhet klär mig
När hunger förtär
–Mätta mig då–




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 694 gånger
Publicerad 2005-10-22 14:52



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Stark, innerlig önskan. Snyggt framförd.
2005-11-21

    SerenitySearch
Klockrent. Me like this one... a lot.
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me