Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vinna...

Jag vill känna mig som en vinnare
En som kan klättra upp för de brantaste stup
De högsta bergen
Mount Everest
En som kan simma över de största oceanerna på bara ett endaste andetag, för det sista som jag vill visa någon är att jag är svag

Jag vill vinna
Du vill vinna
Alla vill vi vinna
Jag köper mig en trisslott som jag sen skrapar lite försiktigt och lugnt
Den kostar ju ändå tjugofem kronor
Nu gäller det
Vinna eller försvinna
Kommer jag fortsätta att vara en fattig djävul eller kommer jag ifrån och med nu att få leva som en Kung!?
Kommer jag att få var med på Tv fyra eller inte?

Han kisar lite försiktigt på siffrorna som han har skrapat fram då han plötsligt skriker Yippie!
Ännu en nitlott…..

Jag vill vinna
Du vill vinna
Alla vill vi vinna
Vinna eller försvinna

Fan, också!
Jag vinner aldrig någonting
Inte mer än tjugofem kronor i alla fall då jag tar en ny trisslott och får ännu en nitlott….

Jävla skit!
Och jag som vill vinna jättemycket pengar så att jag sen bara kan försvinna in i tomma intet som i en dimma
då jag till och börja med börjar att simma över Atlanten
Hälsar på Amerika
Möjligheternas land
Las Vegas
Därifrån öknen så simmar jag sen till Thailand
Till Thailand där jag har köpt mig ett vackert Residens till mig själv och min familj
Och kanske jag sen kan öppna en öppen bar där jag kan vara öppen och vara riktigt social emot alla thailändare och turister som jag möter på
Det skulle vara riktigt kul, tror jag

Jag vill vinna
Jag vill vinna det högsta priset och bli ekonomiskt oberoende……

Ken Cassel
7/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel