Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som söker...


På vågor av enslig och stormande natt
seglar en pojke och söker en skatt
Bland skuggor av ängslan och ensamma sår
en flicka där drömmande går

Djupt in bland snåren dit solen ej når
sitter en herre och väntar på vår
I gråskalastaden, vissen och nött
bor kvinnan som målar i rött

I dödsskuggans dalar där svärtan är tung
dansar dock längtan så vacker och ung
Den längtan ska finna ett slut på sin strid
Den som söker ska finna sin frid




Fri vers av the-Essence-of-Me
Läst 523 gånger
Publicerad 2005-10-22 14:59



Bookmark and Share


    SerenitySearch
Du kan det här, bra skrivet!
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

the-Essence-of-Me
the-Essence-of-Me