Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den känsliga typen är jag

Tycker om det mesta
Men för det mesta så är jag svag
Svag för ett leende
För det mesta så säger jag inte så mycket när någon ler emot mig, men när ett vackert och spontant leende ler emot mig
så blir jag nästan alltid lika glad
Allra helst när jag märker att det är ett äkta leende....

Den känsliga typen är jag
Är mycket känslig emellan att vara stark eller svag
Någonting där mitt emellan är jag
Ibland så skrattar jag, och ibland så gråter jag
Ibland så tar på mig alla synder som händer på jorden, så de som inte har syndat förut får kasta första stenen
Aj!
Det där gjorde ju ont ju………

Den känsliga typen är jag………

Ken Cassel
7/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-07 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel