Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Traditionsbunden ,som jag är,fortsätter jag med dessa......


"MINA JULKORT, 2009 ,Nr 5"

Till All Världens Soldater vill jag skicka följande Julhälsning :

Du, den Universelle Soldaten
Du skulle behöva ta
Den Förlåtande Oblaten
och se´n ,göra slag i saken
skrota Dina Vapen
Gå Hem till Dina Kära
Och byta jobb
Du kan bli sportskytt
prova på nå´t nytt
Skjuta på en tavla
det gör ingen skada
samla poäng
slipper "Dödlig Däng"
för skjuta kan du ju
desertera , "på riktigt " NU (!)
För UTAN Soldater
skulle Krigen Dö
Och Onda Chefsmagnater
skulle "Få Käka Hö" !

---




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-12-07 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska