Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En talan

Det jag en gång talade om
hörde ingen
talade till döva väggar
Det jag en gång såg
såg ingen mer än jag
en svart hallucination
-verkligheten
Det jag en gång hörde
ropades ut till döva öron
varför skulle det märkas
Det var ju bara jag
Det var ju bara tystnaden
Det var ju ingenting




Fri vers av Ynklig
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-07 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig