Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord eller tankar om du vill

Jag har inget jag förmår mig att säga
jag är ordlös
borttappad och försvunnen

Mima till varje ord
som man mimar sitt egna liv
mimar till ingenting

ord som bara är ord
meningslösa meningsbyggnader
felstavade felstavningar
oläsbara ord
Det kallas tankar




Fri vers av Ynklig
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-07 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ynklig
Ynklig